+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2020

Dawid Baum

Dawid Baum
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera Bez ukrytych kosztów Wygodne umawianie się na jazdy Bez stresowo Dobre podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2020

Karolina Bąkiewicz

Karolina Bąkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Mariuszem to czysta przyjemność. Instruktor z powołania. Same dobre rady i wskazówki, jazdy po trasach egzaminacyjnych oraz świetna atmosfera. Jak najbardziej polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2020

Romek Baleja

Romek Baleja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panem Mariuszem to czysta przyjemność. Przekazuje wiedzę bardzo profesjonalnie i z humorem. Jazda po trasach egzaminacyjnych i wskazówki dotyczące egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.09.2020

Agnieszka Drążkiewicz

Agnieszka Drążkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne podziękowania dla wspaniałego instruktora. Wystarczyło pare godzin jazd i egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2020

Beniamin Starczewski

Beniamin Starczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Krzysztofem to świetny wybór. Bardzo dużo trafnych rad i wskazówek, jazdy po trasach egzaminacyjnych oraz super atmosfera. Jak najbardziej polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Maksymilian Majewski

Maksymilian Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy z Panem Mariuszem to sama przyjemność. Luźna atmosfera, która idzie w parze z wiedzą niezbędną na egzaminie jak i w codziennym poruszaniu się po drogach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2020

Dominik Wieruch

Dominik Wieruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem. Potrafi bardzo dobrze nauczyć jazdy krok po kroku, podchodząc do tego z cierpliwością i wyrozumiałością. Przyjemna atmosfera towarzyszyła przy każdym spotkaniu. Sama szkoła jazdy jak i instruktorzy świetni. Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.06.2020

Małgorzata Pająk

Małgorzata Pająk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność jeździć zarówno z p. Mariuszem jak i p. Krzysztofem. Obu instruktorów gorąco polecam! Szacunek, serdeczność i bez stresowania. Egzamin zdałam po kilku jazdach z p. Krzysztofem-profesjonalizm, znajomość umiejętności kursanta, uwaga skierowana na to, aby doszlifować niedociągnięcia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2020

Magda Podruczna

Magda Podruczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy. Mariusz to świetny instruktor z powołania, z anielska cierpliwością. Skutecznie uczy i zawsze motywuje. Profesjonalny a przy tym bardzo sympatyczny. Brak problemów z umawianiem sie na jazdy, które zawsze odbywaly się punktualnie a przede wszystkim bez stresu. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2020

Edyta Piszczatowska

Edyta Piszczatowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana Mariusza.Bardzo sumiennie, konkretnie przekazał wiedzę praktyczną i teoretyczną. Dzięki niemu, cieszę się jazdą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2020

Łucja Sz

Łucja Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła i instruktor w okolicy. Bałam się zacząć jeździć. Po paru godzinach z panem Mariuszem nabrałam pewności i doszlifowalam jakość jazdy. Polecam każdemu. To była czysta przyjemność i dużo wiedzy l. Atmosfera rewelacyjna. Pełen profesjonalizm. Szkola po prostu idealna.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.05.2020

Michał Hamryszczak

Michał Hamryszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Krzyśka, super atmosfera na jazdach doszkalających, pełen profesjonalizm, a jednocześnie tłumaczenie poprawnej techniki jazdy i przepisów "po ludzku", 0 stresu. Naprawdę to była czysta przyjemność, Po zakończeniu doszkalania egzamin zaliczony za 1 razem na Okęciu :) Bardzo polecam szkolę jazdy Napiórkowski !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2020

Ewelina Laskowska

Ewelina Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, ogromna cierpliwość i profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy przebiegaja w bezstresowej atmosferze a nauka jest bardzo efektywna. Podsumuwując: skutecznie, bezstresowo i w przyjaznej atmosferze.

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2020

Liwia Majchrzak

Liwia Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze podejście do kursanta. Fajni instruktorzy. Zadałam za 1 razem ❤️! Polecam całym serduszkiem !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2020

Wiktoria Jeżmańska

Wiktoria Jeżmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Porządna szkoła jazdy, dobre podejscie do kursanta, miła atmosfera, bardzo polecam instruktora Krzyśka! pełen profesjonalizm !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2020

Marcin Rutecki

Marcin Rutecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko dobrze

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2020

Paweł Bartosiak

Paweł Bartosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Super relacja kursant-instruktor. Elastyczne godziny jazd wszystko ustalane według potrzeb indywidualnie. Lekcje praktyczne bezstresowe. Widać sporą wiedze i doświadczenie ogólnie pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim znajomym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2020

Oliwia Orłowska

Oliwia Orłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesionalizm, lada doświadczenia! Chcesz zdać za pierwszym razem? Wybierz tą szkole jazdy☺️ Z całego serca polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2020

Izabela Andruszczak

Izabela Andruszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki kurs w dobrej cenie i bardzo miłej atmosferze. Gorąco polecam te szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.04.2020

Iwona Barańska

Iwona Barańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor fitness !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2020

Edyta Kloc Górniak

Edyta Kloc Górniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, solidne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.04.2020

Iga Matuszewska

Iga Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, instruktor z powołania, potrafi słuchać kursanta, rozumie jego potrzeby.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2020

Dominik Chodara

Dominik Chodara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Mariusza, profesjonalista, miła atmosfera, zero stresu, żadnych problemów z dopasowaniem godzin, egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2020

Hubert Ruciński

Hubert Ruciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście a instruktor Mariusz fachowiec jakich mało. Każdego nauczy jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.04.2020

Dominika Łamejko

Dominika Łamejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz to najlepszy instruktor pod słońcem ! Anielska cierpliwość i zawsze uśmiech na twarzy polecam wszystkim z całego serca !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.04.2020

Karolina Tyszka

Karolina Tyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najbardziej cierpliwy instruktor pod słońcem! Wszystko tłumaczy od początku do konca. Każdemu kursantowi poświęca tyle czasu ile trzeba. Ewidentnie instruktor z powołania. Bardzo polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.04.2020

Katarzyna Dziaczkowska

Katarzyna Dziaczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor i nauka bez stresu

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.04.2020

Konrad Potęga

Konrad Potęga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie, miła atmosfera i dobra nauka.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2020

Daniel Badurek

Daniel Badurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z szczerego serca polecić Pana Mariusza. Myślę że nie ma lepszego instruktora jazdy. Wszystko na spokojnie i dobrze mi zawsze wytłumaczył i jeździło się świetnie, jeszcze raz polecam Daniel.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2020

Aleksandra Witkowska

Aleksandra Witkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zawsze myślałam że jestem beztalenciem do jazdy samochodem a okazało się że Pan Mariusz dał radę i mojemu beznadziejnemu przypadkowi :) przydatne rady i wskazówki od Niego jak wykonywać najbardziej problematyczne manewry wskazują na wieloletnie doświadczenie i smykałkę do nauczania jazdy. Polecam szczerze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak