kat. B B1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Magda Dziadosz

Magda Dziadosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przebyłam 30 godzin jazd z uśmiechem na twarzy, poważnie! Pan Mariusz na spokojnie i konkretnie wszystko tłumaczy, daje cenne wskazówki dzięki którym egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem bezstresowo i bezpiecznie. Serdecznie wszystkim polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2020

Kasia Markowska

Kasia Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy Napiórkowski!!!❤ Przemiła atmosfera, profesjonalne podejście, kontakt z Mariuszem i wszelkie pytania bez problemowe !!!!świetni instruktorzy, szczególnie polecam Emila, jest bardzo cierpliwy, pomocny i z poczuciem humoru. Potrafi wytłumaczyć tak, aby zrozumieć. Jazdy spokojne i bez żadnego stresu. Godziny jazd dopasowane do kursanta. Dziękuję za dodawanie wiary i motywacji we własne siły ????❤ Z całego serca polecam !!!❤

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2020

Anna Dębowska

Anna Dębowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzień dobry,cóż mozn napisac!!!!! Ile osób tyle opinii. Ja swoje prawa jazdy zdawałam wiele lat temu!!!!! ale każdy kto wspominan,że wybiera sie na kurs prawa jazdy ewentualnie gdzie można się doszkolić!!!!! bo tam gdzie chodzil/a nie jest pewna za kierownica boi sie,brak wystarczajacych umiejetnosci !!!!!♀️Z czystym sumieniem polecam właśnie ta szkółkę,czemu!!! Znam i uważam że odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu Wiele osób zaufało i poszło!!!!! Na efekty nie trzeba długo czekać,każdy kto trafił właśnie tam jest w 100%zadowolony Czego nie umiesz-nauczy Czego się boisz- strach,bariery przełamiesz I wiele wiele innych ........... Ps Wchodzić w zakręt na ręcznym też do ogarnięcia !!!! Pozdrawiam i powodzenia życzę

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2020

Natalia Komuda

Natalia Komuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Nauczycie się jak dobrze jeździć, a nie tylko zdać sam egzamin. Co tu dużo mówić profesjonalizm z dużą dawką cierpliwości!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2020

Monia Moniczka

Monia Moniczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega jestem zadowolona z podejścia jak i z bardzo dobrego wyjaśnienia wszystkich moich pytań :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2020

Patrycja Osmolak

Patrycja Osmolak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, miła atmosfera i nauczyciel z niesamowitym poczuciem humoru, oprócz dobrego przygotowania do egzaminu dostałam też dużą wiedze praktyczną. Pan Mariusz jest najlepszy nauczycielem, zero stresu a jazda z takim nauczycielem to czyta przyjemność. Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2020

Michał Nasarzewski

Michał Nasarzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera w trakcie całego kursu. Profesjonalne i pełne pasji podjęcie do swojej pracy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2020

Jakub Prośniewski

Jakub Prośniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Matusz jest instruktorem z powołania, potrafi przekazać wiedzę w przystępny sposób, a co najważniejsze, z chumorem, każde jazdy były czystą przyjemnością . Kontakt ze szkołą bezproblemowy. Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Pruszkowie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2020

Gabrysia Kurzawa

Gabrysia Kurzawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona , czułam się bardzo przygotowana , łatwy i sprawny kontakt, miła atmosfera. Jazdy odbywały się min. 2 razy w tygodniu (często nawet 3) po dwie godziny, dzięki czemu zachowałam ciągłość w nauce. Egzamin w Warszawie -dzięki panu Mariuszowi - zdałam za 2 razem! Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2020

Ania Burzyńska

Ania Burzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę śmiało powiedzieć, że szkoła jazdy Napiórkowski jest godna polecenia. Instruktorzy są sympatyczni i dobrze przekazują wiedzę, która wsparta wcześniejszą teorią umożliwia sprawną naukę prowadzenia pojazdu. Pan Mariusz ma indywidualne podejście do klienta i zawsze stara się znaleźć wyjście z różnych sytuacji od tych najprostszych, np. ustalenie terminu jazd, ale również tych trudniejszych - podczas samej nauki jazdy. Szkoła jazdy jest dobrze usytuowana, co też pozwala na szybkie przemieszczenie się w miejsca, przy których będzie odbywał się egzamin. Dzięki temu można szybko i łatwo zdać egzamin, a następnie początkujący kierowcy z dobrym przygotowaniem mogą ze spokojem wjechać na drogę.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Agnieszka Drozd

Agnieszka Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniałe podejście do ucznia od początku do końca. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.11.2020

Karolina Prokurat

Karolina Prokurat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od pierwszego dnia kontakt ze szkołą sprawny i bezproblemowy Instruktorzy profesjonalni, skupieni na kursancie a przy tym pełni życzliwości i po prostu ludzcy Każda jazda była przyjemnością a przede wszystkim- w pełni przygotowała mnie do samodzielnego udziału w ruchu drogowym jako odpowiedzialny i świadomy kierowca Gdyby każdy instruktor przekazywał swoją wiedzę tak jak Pan Krzysztof niejeden kursant czułby się zdecydowanie pewniej nie tylko podczas egzaminu ale i samodzielnej jazdy później Polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2020

Julia Wolska

Julia Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, profesjonalne podejście. Nic dodać nic ująć, z całego serca polecam każdemu. Dzięki szkole OSK Napiórkowski dzisiejszy egzamin zdany i to za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2020

Ania Obshta

Ania Obshta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Pruszkowie. Bardzo dziękuje Panu Mariuszowi i Pani Kasi za opiekę i profesjonalizm!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2020

Dawid Baum

Dawid Baum
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera Bez ukrytych kosztów Wygodne umawianie się na jazdy Bez stresowo Dobre podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2020

Karolina Bąkiewicz

Karolina Bąkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Mariuszem to czysta przyjemność. Instruktor z powołania. Same dobre rady i wskazówki, jazdy po trasach egzaminacyjnych oraz świetna atmosfera. Jak najbardziej polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2020

Romek Baleja

Romek Baleja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panem Mariuszem to czysta przyjemność. Przekazuje wiedzę bardzo profesjonalnie i z humorem. Jazda po trasach egzaminacyjnych i wskazówki dotyczące egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.09.2020

Agnieszka Drążkiewicz

Agnieszka Drążkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne podziękowania dla wspaniałego instruktora. Wystarczyło pare godzin jazd i egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2020

Beniamin Starczewski

Beniamin Starczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Krzysztofem to świetny wybór. Bardzo dużo trafnych rad i wskazówek, jazdy po trasach egzaminacyjnych oraz super atmosfera. Jak najbardziej polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Maksymilian Majewski

Maksymilian Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy z Panem Mariuszem to sama przyjemność. Luźna atmosfera, która idzie w parze z wiedzą niezbędną na egzaminie jak i w codziennym poruszaniu się po drogach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2020

Dominik Wieruch

Dominik Wieruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem. Potrafi bardzo dobrze nauczyć jazdy krok po kroku, podchodząc do tego z cierpliwością i wyrozumiałością. Przyjemna atmosfera towarzyszyła przy każdym spotkaniu. Sama szkoła jazdy jak i instruktorzy świetni. Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.06.2020

Małgorzata Pająk

Małgorzata Pająk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność jeździć zarówno z p. Mariuszem jak i p. Krzysztofem. Obu instruktorów gorąco polecam! Szacunek, serdeczność i bez stresowania. Egzamin zdałam po kilku jazdach z p. Krzysztofem-profesjonalizm, znajomość umiejętności kursanta, uwaga skierowana na to, aby doszlifować niedociągnięcia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2020

Magda Podruczna

Magda Podruczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy. Mariusz to świetny instruktor z powołania, z anielska cierpliwością. Skutecznie uczy i zawsze motywuje. Profesjonalny a przy tym bardzo sympatyczny. Brak problemów z umawianiem sie na jazdy, które zawsze odbywaly się punktualnie a przede wszystkim bez stresu. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2020

Edyta Piszczatowska

Edyta Piszczatowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana Mariusza.Bardzo sumiennie, konkretnie przekazał wiedzę praktyczną i teoretyczną. Dzięki niemu, cieszę się jazdą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2020

Łucja Sz

Łucja Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła i instruktor w okolicy. Bałam się zacząć jeździć. Po paru godzinach z panem Mariuszem nabrałam pewności i doszlifowalam jakość jazdy. Polecam każdemu. To była czysta przyjemność i dużo wiedzy l. Atmosfera rewelacyjna. Pełen profesjonalizm. Szkola po prostu idealna.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.05.2020

Michał Hamryszczak

Michał Hamryszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Krzyśka, super atmosfera na jazdach doszkalających, pełen profesjonalizm, a jednocześnie tłumaczenie poprawnej techniki jazdy i przepisów "po ludzku", 0 stresu. Naprawdę to była czysta przyjemność, Po zakończeniu doszkalania egzamin zaliczony za 1 razem na Okęciu :) Bardzo polecam szkolę jazdy Napiórkowski !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2020

Ewelina Laskowska

Ewelina Laskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, ogromna cierpliwość i profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy przebiegaja w bezstresowej atmosferze a nauka jest bardzo efektywna. Podsumuwując: skutecznie, bezstresowo i w przyjaznej atmosferze.

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2020

Liwia Majchrzak

Liwia Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze podejście do kursanta. Fajni instruktorzy. Zadałam za 1 razem ❤️! Polecam całym serduszkiem !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2020

Wiktoria Jeżmańska

Wiktoria Jeżmańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Porządna szkoła jazdy, dobre podejscie do kursanta, miła atmosfera, bardzo polecam instruktora Krzyśka! pełen profesjonalizm !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2020

Marcin Rutecki

Marcin Rutecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko dobrze

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak