+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.01.2021

Katarzyna P ...t ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera na jazdach (cały kurs miałam z Panem Krzysztofem, każda godzina była przyjemnością, za to z Panem Mariuszem miałam tylko dwie godzinki doszkalające, ale również gorąco polecam! :)). Uczciwi, żadnych ukrytych kosztów, czas jazdy wykorzystany na maksa, zawsze na czas :). Bardzo się cieszę, że wybrałam tę szkołę i polecam tym, którzy jeszcze nie wybrali :).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2020

Łukasz T ...o ip: 83.24.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem przyjemność odbyć jazdy z obydwoma instruktorami. Przyjemna atmosfera, brak problemów z kontaktem, dobre rady względem egzaminów. Ogółem brak zarzutów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.10.2020

Małgorzata Z .......a ip: 83.24.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szczerze wszystkim przyszłym kierowcom szkołę i naukę jazdy z instruktorem Emilem. Bardzo jestem wdzięczna że przydzielono mnie na jazdy właśnie do Niego. Dzięki Jego pomocy, cierpliwości, zaangażowaniu i wyrozumiałości nabrałam odwagi na bycie kierowcą. Lekcje odbywały się bezstresowo, zawsze w miłej atmosferze a przy tym z mnóstwem cennych wskazówek zarówno co do techniki jazdy jak i prawidłowych zachowań na drodze. Emil to instruktor "z powołania", profesjonalista. Jeździło się SUPER ! DZIĘKUJĘ I POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2020

Julia N ...... ip: 213.108.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisałam się na jazdy doszkalające w ”Szkole Jazdy Napiórkowski” z polecenia i nie żałuję. Super podejście, świetni instruktorzy. Głównie jeździłam z p. Krzysztofem, z p. Mariuszem raz. Natomiast każdy z panów bardzo sympatyczny, z fajnym, bezstresowym podejściem do kursanta. Egzamin zdałam bezbłędnie, co jest zasługą p.Krzysztofa, który świetnie mnie do niego przygotował. Bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.07.2020

Daniel M .....i ip: 193.192.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem przyjemność jeździć z p. Krzysztofem, mega super atmosfera. Bardzo dużo mi pomogła zmiana szkoły jazdy, zyskałem dużo motywacji i pewności siebie jazdą pod tak dobrym okiem instruktora. Polecam wszystkim serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2020

Ewelina ....k ip: 94.254.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Mariusz Napiórkowski. Lekcje odbywają się w profesjonalnej i jednocześnie przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Instruktor tłumaczy wszystko cierpliwie i do skutku co było dla mnie bardzo ważne po długiej przerwie od jazdy za kółkiem. Szkoła na 5!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.04.2020

Bartek J ..... ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Mariusz to profesjonalny insteuktor, nie bylo problemu ze zdaniem egazminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Ewelina M ......a ip: 195.136.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy wykazała się profesjonalizmem i dużą cierpliwością. Mariusz jest wspaniałym instruktorem, wszystko dokładnie tłumaczy. Jazdy z nim były fajną lekcją którą zapamiętam na długo! Prawo jazdy zdane bez żadnych uwag. Dzięki Mariusz:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za zaufanie :)