kat. B B1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2021

Ola Borowska

Ola Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nailepsza szkoła na świecie. U instruktora Krzyśka pełen profesjonalizm i świetnie spędzony czas!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.02.2021

Lilia Baghdasaryan

Lilia Baghdasaryan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po złych doświadczeniach w poprzedniej szkole jazdy miła odmiana :) świetna atmosfera, profesjonalizm i punktualność

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2021

Mateusz Rabiak

Mateusz Rabiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, super podejście do uczniów i miła atmosfera. Jazdy miałem z Panem Krzysztofem i jak najbardziej polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2021

Zuzia Zaborska

Zuzia Zaborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz to zdecydowanie instruktor z powołania. W czasie jazdy jest fantastyczna atmosfera, zero stresu, przy świetnym przekazaniu praktycznej wiedzy. Pan Mariusz jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, przyjazny, pomocny i pełen poczucia humoru. Szkołę cechuje pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja oraz miła i pomocna ekipa. Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Napiórkowski! Zdanie egzaminu gwarantowane :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Blanka Różalska

Blanka Różalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam. Profesjonalne podejście i przyjemna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2021

Alicja Jaźwińska

Alicja Jaźwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, w każdej sprawie można było dogadać się z instruktorem, doceniam elastyczność, punktualność. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Miła atmosfera, bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Michał Łukasiak

Michał Łukasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Bardzo mila atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Adrian Dziki

Adrian Dziki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Bardzo serdecznie! Zdane za Pierwszym

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2021

Mateusz Romanowski

Mateusz Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie przekazana wiedza teoretyczna i praktyczna oraz fantastyczni instruktorzy. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2020

Julia Sierhej

Julia Sierhej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz miła atmosfera, polecam :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2020

Ewelina Jurusik

Ewelina Jurusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mariusz,właściciel z wieloletnim doświadczeniem,to instruktor najwyższej klasy. Cechuje go pełen profesjonalizm,optymizm,poczucie humoru. Jedyna szkoła godna polecenia w okolicy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2020

Patryk Nasarzewski

Patryk Nasarzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2020

Alicja Blecha

Alicja Blecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale też wskazówki, które przydadzą się później, podczas samodzielnej jazdy. Przyjemna atmosfera podczas jazd pozwala bez stresu poznać samochód i nauczyć się podstaw płynnej i bezpiecznej jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2020

Karolina Hetmanek

Karolina Hetmanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. W szczególności chciałabym wyróżnić Pana Krzysztofa oraz Pana Mariusza, którym zawdzięczam swój pozytywny wynik egzaminu na Okęciu. Ogółem bardzo miła atmosfera, a każda jazda była czystą przyjemnością. Instruktorzy starają się dostosować pod kursantów co pozytywnie wpływa na końcowy efekt. Dodam, że jako niezwykle dociekliwa i burzliwie myśląca osoba uzyskałam odpowiedź na każde swoje pytanie. Dzięki temu czułam się 10 razy pewniej za kierownicą. Reasumując, uważam, że szkoła ta to trafny wybór za równo dla początkującego jak i osoby o średnich umiejętnościach jazdy, po długiej przerwie za kółkiem (tak jak w moim przypadku).

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.12.2020

Justyna Konopka

Justyna Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pan Mariusz to świetny instruktor stwarza przyjemna atmosferę, jest cierpliwy oraz wyrozumiały. Najlepsza szkoła w okolicy Pruszkowa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2020

Kuba Hańć

Kuba Hańć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam !!! Profesjonalni instruktorzy. Przyjemna atmosfera podczas jazd. Pomoc w załatwianiu spraw związanych z prawem jazdy nawet po zakończeniu kursu. Najlepsza szkoła jazdy Pruszkowie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2020

Bartek Janiszewski

Bartek Janiszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mariusz to fantastyczny instruktor, cierpliwy i wszystko tłumaczący od podstaw, zarówno przy zapisywaniu na kurs tak i na jazdach rodzinna luźna atmosfera. Polecam z całego serca! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2020

Marta Kowieska

Marta Kowieska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Warto tu uczyć się jeździć. Atmosfera podczas jazdy rodzinna i sprzyjająca nauce (zero stresu). Instruktorzy (jeździłam z p. Mariuszem i p. Emilem) uczciwi, cierpliwi, pogodni, a najważniejsze, że to nauczyciele z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Kacper Krause

Kacper Krause
Opinia zweryfikowana przez Facebook

10/10 gicior zdane za pierwszym razem, łatwo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.11.2020

Piotr Tomaszewski

Piotr Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z pełnym przekonaniem, bardzo dobra szkoło, super instruktor.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Ola Wiśniewska

Ola Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy z którymi przyjemnie spędza się czas. Wręcz rodzinna atmosfera przy załatwianiu wszystkich spraw związanych z prawem jazdy. Pomoc w załatwianiu spraw odnośnie prawa jazdy nawet po zakończeniu egzaminów. Najlepsza szkoła jazdy w okolicach Pruszkowa!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2020

Natalia Rakowska

Natalia Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Dzięki Panu Mariuszowi egzamin zdany! Super podejście, miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2020

Magda Mućka

Magda Mućka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ! Mariusz jest super instruktorem z powołania. Jazdy są bardzo przyjemne, zero stresu. Wszystko tłumaczy ze zrozumieniem. Egzamin zdany za pierwszym razem !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Weronika Bąk

Weronika Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Mariusz super instruktor z powołania, jazdy są samą przyjemnością, zawsze wszystko tłumaczy i dokładnie ćwiczy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Artur Kloc

Artur Kloc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy po kursie u Pana Mariusza zdałem bezproblemowo egzaminy. Oby więcej takich profesjonalistow.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Artur Musik

Artur Musik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Dominika Maj

Dominika Maj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli chodzi o tę szkołe jazdy to mam do polecenia niesamowitego człowieka... a raczej anioła. Pan Mariusz (bo za jego skuteczność mogę poświadczyć prawem jazdy) to niesamowicie cierpliwa i motywująca osoba. Oprócz tego mogę podpisać się pod każdym zapewnieniem, że atmosfera jest super i nie ma opcji żeby idąc na jazdy myśleć - jak mi się nie chce. Bardzo się ciesze, że wylądowałam właśnie u niego bo lepiej trafić nie mogłam i z każdych zajęć, nawet kiedy totalnie z samochodem nie byłam w stanie się dogadać, wychodziłam z uśmiechem. Dodatkowo jeśli będzie to czytał to chciałabym mu bardzo podziękować za to że tyle ze mną wytrzymał i przeprowadził mnie tą czasami BARDZO ciężka ścieżką do końca. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Elżbieta Piotrowska

Elżbieta Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor opanowany,bardzo sympatyczny, jazdy z Nim to sama przyjemność. Łatwo się przyswaja wiadomości które przekazuje kursantowi. Brak ukrytych kosztów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2020

Agnieszka Zarzycka

Agnieszka Zarzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest to jeden z lepszych, jak nie najlepszych ośrodków nauki jazdy w okręgu warszawskim. Absolutnie nie ma problemu z umawianiem jazd, instruktor zawsze punktualny, a same jazdy nie zostały nigdy przełożone. Z tego też powodu kurs odbyty bardzo szybko (wyjeżdżenie 30h zajęło około miesiąc) - co jest niewątpliwą zaletą, tak aby nie zdążyć zapomnieć o tym jak się jeździ ;) Kurs był czystą przyjemnością, bez stresu, a sam instruktor wykazywał się ogromną dozą cierpliwości i wiedzy. Dodam również, że przez cały czas czułam się traktowana bardzo indywidualnie i szczególnie, a myślę, że przy tej ilości kursantów trudno sprawić, aby tak się czuli. Bardzo na plus, że duży nacisk kładziony jest na trasy egzaminacyjne, ale nie tylko, jeździliśmy również po autostradach i ekspresówkach, tak abym lepiej wyczuła auto. Żałuję, że taki kurs odbywa się tylko raz w życiu, ale myślę, że miłe wspomnienia pozostaną ze mną na długo. Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Magda Dziadosz

Magda Dziadosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przebyłam 30 godzin jazd z uśmiechem na twarzy, poważnie! Pan Mariusz na spokojnie i konkretnie wszystko tłumaczy, daje cenne wskazówki dzięki którym egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem bezstresowo i bezpiecznie. Serdecznie wszystkim polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak