+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2022

Aleksander G ...... ip: 79.184.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam! Jeździłem z Grzegorzem oraz Emilem - rewelacja. Bezstresowo i skutecznie. Egzamin zdany bezbłędnie za 1 razem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2022

Piotr F ..j ip: 83.3.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę dać tylko i wyłącznie 5 gwiazdek. Dość długo zbierałem się do zrobienia prawa jazdy, całkiem przypadkowo trafiłem do szkoły Mariusza i Katarzyny i absolutnie czegoś takiego potrzebowałem. Indywidualne podejście, elastyczność, wprowadzenie przyjemnej atmosfery która umożliwia naukę jazdy samochodem od absolutnego zera w bardzo skuteczny i przyjemny sposób. Co istotne - egzamin zdany za pierwszym razem. Ważne z perspektywy kursanta: jazda po drogach egzaminacyjnych a nie chodzenie na łatwiznę. Przerabianie tych tras w różnych konfiguracjach, różnym natężeniu ruchu co potem na egzaminie dodaje dużo pewności siebie bo spędziło się godziny na tych drogach. Szkoła posiada własny plac, więc łuk i górkę można sobie bardzo dobrze opanować w zasadzie na każdym etapie jazd. Auta którymi jeździłem w bardzo dobrym stanie technicznym. Ograniczenie biurokracji do absolutnego minimum wraz z dużą elastycznością odnośnie jazd (czasem ich przekładania również) i tym jak wygląda proces nauki jazdy już wewnątrz auta powoduje że SERDECZNIE POLECAM KAŻDEMU. A zwłaszcza tym, którzy przed pierwszym wejściem do samochodu się go trochę... boją ;) PS. Jeździłem 95% jazd z Mariuszem. Jeżeli akurat ktoś chce się zapisać do niego, to nawet jeżeli trzeba chwilę na Mariusza poczekać ze względu na dużą liczbę kursantów, to warto jest to zrobić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2022

Marianna J .........a ip: 84.6.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wielkie dzięki Mariuszowi i Panu Darkowi za intensywne dwa tygodnie jazd doszkalających. Przemiła atmosfera, profesjonalizm, nauczyłam się o wiele więcej niż w szkole, w której robiłam kurs. Polecam! I pozdrawiam obu Panów! (Egzamin jeszcze nie zdany, ale co się odwlecze... )

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2022

Dominika P ..... ip: 185.153.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo gorąco polecam Szkole Jazdy Napiórkowski. Szkoła na najwyższym poziomie nauczania, idealnie przygotuje do zdania egzaminu w stu procentach. Pan Mariusz Napiórkowski bardzooo miły i pomocnyyy!!!! Jeszcze raz bardzo gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2021

Ewelina B .... ip: 83.5.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Napiórkowski! Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej atmosfery, w pełni profesjonalnych instruktorów i wsparcia przy zdawaniu egzaminów. Bardzo dokładnie wyjaśniają jak trzeba zachowywać się na drodze, poprawiaja błędy i nie rezygnuj z pomocy. Nie ma problemu z dogadywaniem się w kwestii terminów, można dostosowywać je do swoich planów. Pan Mariusz, dzięki któremu zdałam egzamin jest najlepszym instruktorem jaki może być. Serdecznie polecam szkółkę, która w idealny sposób przygotuje do jazdy samochodem i zdania egzaminów !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2021

Nadia .....a ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Treść opinii: Mariusz jest bardzo skupiony na nauce. Gdzie trzeba pochwali i też zwróci uwagę na manewry które trzeba przerobić. Jeździliśmy tylko 6 godzin ,ale były to najfajniejsze godziny moich jazd. Bardzo dziękuję za dobre rady. Atmosfera "na luzie",noga na gazie i jazda . Było super.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.10.2021

Edyta P .......k ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła na świecie.instruktor i właściciel Mariusz to prawdziwy pasjonat tego co robi najlepiej czyli nauczania nas zwykłych żuczków jak poprawnie i prawidłowo jeździć.lekcje z nim są bezstresowe, konkretne a jego rady jak jeździć,bezcenne????w 200%polecam jego szkołę jazdy.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.01.2021

Katarzyna P ...t ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera na jazdach (cały kurs miałam z Panem Krzysztofem, każda godzina była przyjemnością, za to z Panem Mariuszem miałam tylko dwie godzinki doszkalające, ale również gorąco polecam! :)). Uczciwi, żadnych ukrytych kosztów, czas jazdy wykorzystany na maksa, zawsze na czas :). Bardzo się cieszę, że wybrałam tę szkołę i polecam tym, którzy jeszcze nie wybrali :).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2020

Łukasz T ...o ip: 83.24.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem przyjemność odbyć jazdy z obydwoma instruktorami. Przyjemna atmosfera, brak problemów z kontaktem, dobre rady względem egzaminów. Ogółem brak zarzutów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.10.2020

Małgorzata Z .......a ip: 83.24.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szczerze wszystkim przyszłym kierowcom szkołę i naukę jazdy z instruktorem Emilem. Bardzo jestem wdzięczna że przydzielono mnie na jazdy właśnie do Niego. Dzięki Jego pomocy, cierpliwości, zaangażowaniu i wyrozumiałości nabrałam odwagi na bycie kierowcą. Lekcje odbywały się bezstresowo, zawsze w miłej atmosferze a przy tym z mnóstwem cennych wskazówek zarówno co do techniki jazdy jak i prawidłowych zachowań na drodze. Emil to instruktor "z powołania", profesjonalista. Jeździło się SUPER ! DZIĘKUJĘ I POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2020

Julia N ...... ip: 213.108.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisałam się na jazdy doszkalające w ”Szkole Jazdy Napiórkowski” z polecenia i nie żałuję. Super podejście, świetni instruktorzy. Głównie jeździłam z p. Krzysztofem, z p. Mariuszem raz. Natomiast każdy z panów bardzo sympatyczny, z fajnym, bezstresowym podejściem do kursanta. Egzamin zdałam bezbłędnie, co jest zasługą p.Krzysztofa, który świetnie mnie do niego przygotował. Bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.07.2020

Daniel M .....i ip: 193.192.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem przyjemność jeździć z p. Krzysztofem, mega super atmosfera. Bardzo dużo mi pomogła zmiana szkoły jazdy, zyskałem dużo motywacji i pewności siebie jazdą pod tak dobrym okiem instruktora. Polecam wszystkim serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2020

Ewelina ....k ip: 94.254.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Mariusz Napiórkowski. Lekcje odbywają się w profesjonalnej i jednocześnie przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Instruktor tłumaczy wszystko cierpliwie i do skutku co było dla mnie bardzo ważne po długiej przerwie od jazdy za kółkiem. Szkoła na 5!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.04.2020

Bartek J ..... ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Mariusz to profesjonalny insteuktor, nie bylo problemu ze zdaniem egazminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Ewelina M ......a ip: 195.136.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy wykazała się profesjonalizmem i dużą cierpliwością. Mariusz jest wspaniałym instruktorem, wszystko dokładnie tłumaczy. Jazdy z nim były fajną lekcją którą zapamiętam na długo! Prawo jazdy zdane bez żadnych uwag. Dzięki Mariusz:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za zaufanie :)