+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2022

Agnieszka Piekarska

Agnieszka Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe jazdy, przemiła atmosfera, super instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2022

Kacper Sroka

Kacper Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecał tą szkołę , super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2022

Ania Sroka

Ania Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Piotr Pławiak

Piotr Pławiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy, kurs przebiegł w bardzo miłej atmosferze a co najważniejsze egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Wiktoria Puchcińska

Wiktoria Puchcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, instruktorzy są świetni, wiedzą co robią i potrafią z cierpliwoscią tłumaczyć co trzeba zrobić. Polecam Pana Mariusza pełen optymizmu człowiek. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Amelia Litwinowicz

Amelia Litwinowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, podejście do drugiej osoby bardzo pozytywne. Pan Emil świetnie naucza. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2022

Dawid Włodarczyk

Dawid Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał świetny instruktor dużo cierpliwość i zawsze mówi co jest nie tak i co powinno się zmienić ,a przede wszystkim tłumaczy jak to zrobić. Ogólnie szkoła świetna dobra atmosfera na wykładach które są ciekawe, dobra organizacja i punktualność oraz elastyczność w ustalaniu kursów. Duży profesjonalizm i świetny stan pojazdów. Nie ma żadnych ukrytych kosztów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2022

Jagoda Warchoł

Jagoda Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał świetny instruktor dużo cierpliwość, zawsze mówi co jest nie tak i co powinno się zmienić i tłumaczy jak to zrobić. Ogólnie szkoła świetna, dobra atmosfera już od wejścia, dobra organizacja i punktualność. Duży profesjonalizm i świetny stan pojazdów. Nie ma żadnych ukrytych kosztów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2022

Edyta Pasternak

Edyta Pasternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście i okolicach.mily ,przyjazny ,kompetentny instruktor i właściciel w jednym.polecam z całego serca.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2022

Patrycja Drozd

Patrycja Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam tą szkołę nauki jazdy! Przesympatyczni instruktorzy, którzy nie tylko uczą jak zdać egzamin, ale przede wszystkim uczą jeździć, a to wszystko w ciepłej, spokojnej i przemiłej atmosferze! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2022

Zofia Godula

Zofia Godula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomogli pokonać strach po kilku latach,polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.10.2022

Łukasz Ciesielski

Łukasz Ciesielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy , i struktorzy bajka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2022

Michał Pietrusiak

Michał Pietrusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła Jazdy !! Polecam!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2022

Maciej Przyłuski

Maciej Przyłuski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, mili instruktorzy, dobra robota! Łatwo umawiać się na jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2022

Ada Chrzanowska

Ada Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Sebastian Sokołowski

Sebastian Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Kinga Król

Kinga Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Fachowe podejście i profesjonalne przygotowanie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Bogusia Krzemińska

Bogusia Krzemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Kamila Szpondowska

Kamila Szpondowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor wszystko super tłumaczy, takie jazdy to przyjemność :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.09.2022

Aleksandra Dworak

Aleksandra Dworak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Większość moich znajomych zdała dzięki tej szkole prawo. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Natalia Miszczak

Natalia Miszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy!! jazdy odbywaja sie w przyjemnej atmosferze, wszystko bezpiecznie przebiega, wiec mocnoo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Maciej Daszkiewicz

Maciej Daszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega przyjemna atmosfera, jazdy przebiegają spokojnie i przede wszystkim bezpiecznie, a instruktorzy też super !! polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Janusz Bak

Janusz Bak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, nic dodać nic ująć. Super szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2022

Elżbieta Bąk

Elżbieta Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2022

Karol Niewiadomski

Karol Niewiadomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Sylwia Pruchniewska

Sylwia Pruchniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zachwycona! Wszystkim życzę tak przyjemnej atmosfery na kursie! Ps. Zdałam za 1 ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2022

Monika Bąk

Monika Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, miła atmosfera fachowe i indywidualne podejście do każdego kursanta. Super!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Paulina Kłosiewicz

Paulina Kłosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam każdemu. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.09.2022

Rafał Agrestowski

Rafał Agrestowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy !!!! mili instruktorzy i łatwo ustalić godziny jazdy jak uczyć się jeździć to tylko w tej szkole jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2022

Oliwia Kalenik

Oliwia Kalenik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę z całego serduszka polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak