+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 22.11.2021

Ola Olszewska

Ola Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam Szkołę Jazdy Mariusza Napiórkowskiego ! Jazdy miałam z Krzysztofem, który wykazał się bardzo dużą cierpliwością, każdy błąd był omawiany na bieżąco. Atmosfera podczas jazd była bardzo luźna, poczucie humoru Krzysztofa pomagało w walce z towarzyszącym stresem. Miałam też przyjemność na jazdach doszkalających jeździć z Mariuszem, który również wykazywał się bardzo dużą cierpliwością i bardzo dobrze potrafił tłumaczyć. Oczywiście atmosfera podczas jazd doszkalających była luźna, tak jak w przypadku Krzysztofa :). Jestem tego pewna, że każda osoba, która zdecyduje się wykupić kurs w Szkole Jazdy Napiórkowski, będzie zadowolona :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2021

Weronika Jędrzejewska

Weronika Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Bardzo sympatyczne i efektywne podejście do kursantów. Pan Mariusz to najlepszy instruktor, bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Dzięki niemu poczułam się pewnie za kierownicą i bardzo miło wspominam ten czas.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 15.11.2021

Zosia Kosterska

Zosia Kosterska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Dokładnie wytłumaczone, pomogli mi opanować stres, który panował nade mną

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.11.2021

Lidia Vitkova

Lidia Vitkova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Pruszkowie, od samego początku kursu aż do końca wszystko było profesjonalnie prowadzone! Trafiłam na naprawdę cudownego instruktora, więc bardzo polecam instruktora Krzysztofa, który ma dobre podejście, cierpliwie podchodzi do pomyłek i tłumaczy na spokojnie tak, żeby nie powtarzały się więcej. Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze, a poczucie humoru Krzysztofa pomagało rozładować stres. Dzięki dodatkowym godzinam jazdy na egzaminie czułam się pewnie i przygotowanie. Serdecznie polecam szkołę i bardzo się cieszę, że trafiłam na takiego instruktora !;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2021

Sylwia Kowalczyk

Sylwia Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Panowie cierpliwi, dokładnie tłumaczący, szybko wylapuja błędy i je korygują. Zwracają uwagę na każdy szczegół. Wskazuja też mocne strony, co na pewno dodaje pewności siebie. W samochodzie bardzo przyjazna atmosfera, dzięki czemu stres jest dużo mniejszy. Godziny jazd bardzo dogodne a i termin na szybko przed samym egzaminem się znalazl. Jezdzilam z Krzyśkiem, Mariuszem i chwilkę z Emilem i za każdym razem byla to przyjemność.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.10.2021

Ula Ostrowska

Ula Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Cudowna atmosfera, instruktorzy z pasją. Głównie jeździłam z Panem Mariuszem, cierpliwy, spokojny i ciepły człowiek. Bardzo wspierał i motywował. Także Pan Krzysztof wprowadzał pogodny nastrój na lekcjach. Dzięki nim poczułam się pewnie za kierownicą. Ta współpraca to była czysta przyjemność :) Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2021

Karolina Mazur

Karolina Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Pan Mariusz to świetny instruktor. Taki, który dopasuje się do wolnego czasu kursanta, aby umówić się na jazdy. Luźna atmosfera, nie ma czym się stresować. Po odbyciu kursu mogę śmiało powiedzieć, że nie znalazłabym lepszej szkoły jazdy, polecam tą szkołę moim znajomym, którzy również mają na jej temat świetną opinię. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2021

Julia Wujkiewicz

Julia Wujkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam !!! Wykwalifikowana kadra, indywidualne podejście do kursanta, cudowna atmosfera! Moim instruktorem był pan Mariusz Napiórkowski - człowiek z ogromnym doświadczeniem, potrafiący w jasny i konkretny sposób przekazać wiedzę. Wspaniała atmosfera podczas jazd, zero stresu, ogrom wsparcia i motywacji, a przy tym duże poczucie humoru pana Mariusza - to wszystko sprawiło, że do tej pory bardzo miło wspominam kurs, a do swojego samochodu wsiadam bez obaw i z uśmiechem na ustach ???? Polecam każdemu kurs w tej szkole ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2021

Katarzyna Ludwicka

Katarzyna Ludwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Wyspecjalizowana kadra z dużymi pokładami cierpliwości, przyjazna i bezstresowa atmosfera. Świetne przygotowanie pod kątem egzaminu. Z całego serca polecam!❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2021

Laura Bogdanowicz

Laura Bogdanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, Pan Mariusz jest profesjonalistą, ma świetny kontakt z kursantami, zawsze życzliwy i wyrozumiały. Dzięki przygotowaniu w szkole jazdy NAPIÓRKOWSKI zdałam na pierwszym razem. :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2021

Karina Kaźmierska

Karina Kaźmierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Miła i przyjazna atmosfera. Wykwalifikowana kadra instruktorów z bezstresowym podejściem do kursanta. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam gorąco! ❤️!!!!!

Plusy

profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.09.2021

Ala Godlewska

Ala Godlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Mila atmosfera, cierpliwi i komunikatywni instruktorzy posiadający dużą wiedzę. Zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2021

Nikola Dominiak

Nikola Dominiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Super podejście do kursanta, fajna atmosfera no i zdane za pierwszym !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.07.2021

Julian Grzyb

Julian Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mariusz i Krzysztof pomogli mi uzupełnić wiedzę zarówno praktyczną jak i teoretyczną, której nie była mi w stanie skutecznie przekazać poprzednia szkoła do której poszedłem. Szkoda, że nie zacząłem nauki właśnie w tym miejscu. Jeździłem głównie z Krzysztofem, który był miły, bardzo cierpliwy i wprowadzał naprawdę przyjemną i pogodną atmosferę nie wywierając żadnej presji. Zdecydowanie najlepsza szkoła w okolicy, serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Mateusz Słowik

Mateusz Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz Napiórkowski pomógł mi wydostać się z poprzedniej pseudo szkoły. Nauczył i doszlifował ze mną wszystkie manewry i zadania potrzebne do egzaminu. Pokazał jak naprawdę powinien wyglądać kurs. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Żałuję tylko, że od razu swojej historii z prawem jazdy nie rozpoczęłam u nich. Ponadto Pan Mariusz ogarnął cały bałagan papierowy po poprzedniej szkole, która mnie blokowała. Bez wsparcia od szkoły jazdy NAPIÓRKOWSKI na pewno nie otrzymałbym dokumentu tak szybko :) Zdecydowanie najlepsza szkoła w okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.06.2021

Magdalena Terlik-Stodulska

Magdalena Terlik-Stodulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Świetna szkoła, bardzo dobrzy instruktorzy, kompetentni, cierpliwi, uśmiechnięci i komunikatywni sprawiają, że człowiek z każdą lekcją staje się pewniejszy za kierownicą. Polecam Emila, jeśli nauczył jeździć mnie to gwarantuję, że nauczy każdego.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.05.2021

Angelika Bielik

Angelika Bielik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Napiórkowski ! Mariusz to świetny instruktor, posiada duża wiedzę i co najważniejsze umie ja przekazać. Zawsze miła atmosfera na jazdach ale tez konkretne podejście do spawy. Super !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.05.2021

Agnieszka Parafiniuk

Agnieszka Parafiniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak kurs na prawo jazdy w Pruszkowie to tylko z tą szkołą ☺️!!!Osobiście miałam przyjemność uczyć się z Panem Emilem i jestem mega zadowolona. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Polecam z całego serca????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2021

Elżbieta Pucek

Elżbieta Pucek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

18 lat nie jeździłam. Po dwóch godzinach jazdy doszkalającej z Panem Mariuszem mam już 1000 km przejechane!!!. Znowu czuję, że uwielbiam jeździć autem. Super instruktor, fantastyczne podejść do kursantów, motywuje do jazdy. Polecam polecam polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Grzegorz Pucek

Grzegorz Pucek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz święty instruktor ma wspaniałe podejście podejście do kursantów gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2021

Alicja Kurzawa

Alicja Kurzawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Egzamin zdany za drugim razem bezbłędnie! Pan Mariusz jest cudownym instruktorem dosłownie z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2021

Patka Przyborowska Tytoń

Patka Przyborowska Tytoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Pana Mariusza. Wreszcie zrozumiałam jak wykonywać łuk i górkę. Na jazdy przychodziłam z przyjemnością i czułam satysfakcję z jazdy. A Pan Mariusz miał ciężkie zadanie ze mną bo instruktor z poprzedniej szkoły jazdy praktycznie niczego mnie nie nauczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.04.2021

Juliusz Tybora

Juliusz Tybora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z Całego serca polecam! Super Organizacja i atmosfera. Prowadzący Pan Mariusz genialny człowiek i instruktor. Po skończonym kursie i zdanym egzaminie czuje się naprawdę przygotowany do jazdy samochodem. Naprawdę warto zainwestować ! Polecam gorąco !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.04.2021

Wiktoria Wawszczak

Wiktoria Wawszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po jazdach z Panem Mariuszem poczułam się pewna na drodze, mimo wcześniejszego stresu jazdą. Jeżeli ktoś szuka dobrej szkoły jazdy w Pruszkowie i okolicach, to zdecydowanie polecam wybrać OSK Napiórkowski.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.04.2021

Darek Kowalczyk

Darek Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Prawo jazdy zdane z pierwszym razem. Super ekipa, Instruktorzy i cały zespół. POLECAM, POLECAM ,POLECAM !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.04.2021

Wiktoria Brylińska

Wiktoria Brylińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Po trzech latach starań w innej szkole i dwóch (nieudanych) podejściach do egzaminu przyszłam na pięć spotkań i od razu umówiłam się na egzamin. Zdany :) Zupełnie inne podejście, naturalność, „normalność”. Ogromnie mili ludzie, warto było dojeżdżać na lekcje z Warszawy:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Mikołaj Warsztocki

Mikołaj Warsztocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam kurs na prawo jazdy u Pana Mariusza. W totalnie luźnej i bezstresowej atmosferze przekazał mi w bardzo ciekawy sposób całą wiedzę. Z niecierpliwością czekałem na kolejne jazdy. Absolutnie rekomenduję dla każdego kto chciałby w dobry sposób przygotować się do egzaminu lub podszkolić swoje umiejętności:) U mnie kurs u Pana Mariusza pomógł zdać egzamin bezbłędnie za pierwszym podejściem więc uważam że byłem doskonale do niego przygotowany:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2021

Patryk Gipsiak

Patryk Gipsiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, mają dobre podejście do osób początkujących. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2021

Jakub Krasucki

Jakub Krasucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, top atmosfera i nauka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2021

Emil Sobczyk

Emil Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Pan Mariusz świetny człowiek I instruktor, szybko nauczył jeździć. Profesjonalizm

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak