Free cookie consent management tool by TermsFeed
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2024

Ola Żaczek

Ola Żaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo polecam tą szkołe jazdy. Super podejście do kursantów, przemiła i bezstresowa atmosfera. Instruktorzy spokojni, tłumaczą wszystko krok po kroku. Możliwość wyboru odpowiednich terminów pasujących pod np. plan zajęć na studiach dziennych, co jest ogromnym plusem. Dobra komunikacja, szybkie odpowiedzi. Z ręką na sercu polecam Pana Mariusza i Pana Darka, świetnie przekazują wiedzę, co skutkowało zdaniem egzaminu za pierwszym razem ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2024

Oleksandr Strongovskyi

Oleksandr Strongovskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, bardzo polecam każdemu, jazdy prowadzone są w przyjemnej i miłej atmosferze, instruktorzy są spokojni i wszystko wytłumaczą w najdrobniejszych szczegółach, możliwość wyboru dogodnych terminów i godzin jazd, w dużym skrócie jeśli wybierasz szkołę jazdy to zdecydowanie polecam szkołę jazdy Napiorkowski :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2023

Aleksandra Osińska

Aleksandra Osińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Zajęcia w super atmosferze, bez stresu. Jeździłam z instruktorem Emilem i bardzo polecam, wszystko dokładnie tłumaczone, omówione i powtarzane do skutku. Egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2023

Zuzia Chojnacka

Zuzia Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów, brak irytacji ze strony instruktora, dokładne tłumaczenie konkretnych zagadnień na temat przepisów drogowych. Dobry kontakt z kursantem ze strony instruktora. Możliwość wyboru dogodnych terminów i godzin jazd. Polecam Pana Mariusza bardzo konkretny człowiek.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.07.2023

Paulina Mieszczak

Paulina Mieszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO polecam :) Po szkoleniu w szkole jazdy NAPIÓRKOWSKI z Panem Darkiem egzamin zdałam za pierwszym razem mimo, że w przeszłości po szkoleniu w innej szkole nie udawało mi się to aż 5 razy dlatego mogę z czystym sumieniem polecić. Jazdy prowadzone są w miłej, luźnej atmosferze. Każde zagadnienie jest dokładnie omawiane i trenowane. Na każde moje pytanie oraz wątpliwość otrzymywałam dokładną odpowiedz. Instruktor był bardzo cierpliwy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2023

Olaf Bogdanowicz

Olaf Bogdanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności instruktora Darka. Profesjonalne podejście i super nauczanie. Zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2023

Kasia Jakubiak

Kasia Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po bardzo długiej przerwie od kursu w innej szkole jazdy i kilku podejść do egzaminów postanowiłam kolejny raz powalczyć o prawo jazdy. Miałam szczęście i przyjemność trafić na jazdy doszkalające do instruktora Darka - człowieka, który jest świetny w tym co robi i swoim podejściem spowodował, że jazda samochodem przestała być dla mnie tak stresująca. W efekcie egzamin zdałam za pierwszym (po przerwie ????) razem. Dodam jeszcze, że kontakt z Panią Kasią oraz Panem Mariuszem to czysta przyjemność ???? Bardzo polecam tę szkołę jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.05.2023

Ola Burchardt

Ola Burchardt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy. Bardzo profesjonalne i miłe podejście do kursanta :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.05.2023

Julka Kubiszyn

Julka Kubiszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za drugim razem. Pan Darek- super instruktor z powołania, świetne podejście do uczącego sie! Bardzo polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2023

Ola Dybczyńska

Ola Dybczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem przy pierwszym podejściu. Pan Darek najlepszy instruktor - świetne podejście do osoby zdenerwowanej i zestresowanej jazdą, wszystko na spokojnie tłumaczy i jazda jest naprawdę bez stresu. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 20.12.2022

Sasza Kozlov

Sasza Kozlov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem przy szóstym podejściu, ale spokojnie problem był w moim stresie. Pan Darek to chyba najlepszy instruktor jaki może być, bardzo dobrze nawiązuje kontakt z uczniem i niesamowicie potrafi przemówić do rozsądku! Jestem zachwycony jego pracą. Dziękuję za zdane prawo jazdy <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2022

Wiktoria Święs

Wiktoria Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę i instruktorów, którzy świetnie przygotowują do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.11.2022

Krzysztof Kristofer Bąba

Krzysztof Kristofer Bąba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2022

Agnieszka Piekarska

Agnieszka Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe jazdy, przemiła atmosfera, super instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2022

Kacper Sroka

Kacper Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecał tą szkołę , super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2022

Ania Sroka

Ania Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Piotr Pławiak

Piotr Pławiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy, kurs przebiegł w bardzo miłej atmosferze a co najważniejsze egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Wiktoria Puchcińska

Wiktoria Puchcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, instruktorzy są świetni, wiedzą co robią i potrafią z cierpliwoscią tłumaczyć co trzeba zrobić. Polecam Pana Mariusza pełen optymizmu człowiek. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2022

Amelia Litwinowicz

Amelia Litwinowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, podejście do drugiej osoby bardzo pozytywne. Pan Emil świetnie naucza. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2022

Dawid Włodarczyk

Dawid Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał świetny instruktor dużo cierpliwość i zawsze mówi co jest nie tak i co powinno się zmienić ,a przede wszystkim tłumaczy jak to zrobić. Ogólnie szkoła świetna dobra atmosfera na wykładach które są ciekawe, dobra organizacja i punktualność oraz elastyczność w ustalaniu kursów. Duży profesjonalizm i świetny stan pojazdów. Nie ma żadnych ukrytych kosztów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2022

Jagoda Warchoł

Jagoda Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał świetny instruktor dużo cierpliwość, zawsze mówi co jest nie tak i co powinno się zmienić i tłumaczy jak to zrobić. Ogólnie szkoła świetna, dobra atmosfera już od wejścia, dobra organizacja i punktualność. Duży profesjonalizm i świetny stan pojazdów. Nie ma żadnych ukrytych kosztów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2022

Edyta Pasternak

Edyta Pasternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście i okolicach.mily ,przyjazny ,kompetentny instruktor i właściciel w jednym.polecam z całego serca.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2022

Patrycja Drozd

Patrycja Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam tą szkołę nauki jazdy! Przesympatyczni instruktorzy, którzy nie tylko uczą jak zdać egzamin, ale przede wszystkim uczą jeździć, a to wszystko w ciepłej, spokojnej i przemiłej atmosferze! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2022

Zofia Godula

Zofia Godula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomogli pokonać strach po kilku latach,polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.10.2022

Łukasz Ciesielski

Łukasz Ciesielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy , i struktorzy bajka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2022

Michał Pietrusiak

Michał Pietrusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła Jazdy !! Polecam!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2022

Maciej Przyłuski

Maciej Przyłuski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, mili instruktorzy, dobra robota! Łatwo umawiać się na jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2022

Ada Chrzanowska

Ada Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Sebastian Sokołowski

Sebastian Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Kinga Król

Kinga Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Fachowe podejście i profesjonalne przygotowanie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak