+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.03.2021

Kinga Oździńska

Kinga Oździńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Profesjonalne podejście i świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.03.2021

Marta Żaczyńska

Marta Żaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Pan Mariusz, cudowny człowiek i świetny instruktor. Polecam całym serduszkiem❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2021

Sebastian Kraszkiewicz

Sebastian Kraszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Miałem w szkole jazdy doszkalajace z Mariuszem i nie dość że był to bardzo miło spędzony czas to jeszcze zdałem egzamin! Bardzo polecam jazdy doszkalające z Mariuszem, zapewne również kurs w tej szkole nauki jazdy będzie samą przyjemnością.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2021

Kuba Włostowski

Kuba Włostowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Napiórkowskiego, ponieważ za sprawą rzetelnego przygotowania zarówno teoretycznego jak i praktycznego udało mi się zdać egzamin oraz zdobyć umiejętności, które pozwolą mi bezpiecznie poruszać się po drogach w przyszłości. Bardzo dziękuję za indywidualne podejście i poświęcony czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2021

Gabrysia Kiełbowska

Gabrysia Kiełbowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka i atmosfera. Polecam bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.03.2021

Dominika Kwiecińska

Dominika Kwiecińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy! Świetnie przygotowują do egzaminu a co najważniejsze bez stresu i w przesympatycznej atmosferze!! Jestem BARDZO zadowolona i z całą pewnoscią nie wybrałbym innej szkoły jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2021

Maciej Pociask

Maciej Pociask
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka i indywidualne podejście. Bardzo miła i swobodna atmosfera. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2021

Patriccio Prussardi

Patriccio Prussardi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka, pełen profesjonalizm za drugim razem zdany egzamin! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 23.02.2021

Marcin Platek

Marcin Platek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam naukę w szkole jazdy Napiórkowski! Jeździłem z Mariuszem i kilka razy z Krzysztofem, obydwaj zdecydowanie potrafią wytłumaczyć i nauczyć pewnej jazdy na drodze :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2021

Ola Borowska

Ola Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nailepsza szkoła na świecie. U instruktora Krzyśka pełen profesjonalizm i świetnie spędzony czas!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.02.2021

Lilia Baghdasaryan

Lilia Baghdasaryan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po złych doświadczeniach w poprzedniej szkole jazdy miła odmiana :) świetna atmosfera, profesjonalizm i punktualność

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2021

Mateusz Rabiak

Mateusz Rabiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, super podejście do uczniów i miła atmosfera. Jazdy miałem z Panem Krzysztofem i jak najbardziej polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2021

Zuzia Zaborska

Zuzia Zaborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz to zdecydowanie instruktor z powołania. W czasie jazdy jest fantastyczna atmosfera, zero stresu, przy świetnym przekazaniu praktycznej wiedzy. Pan Mariusz jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, przyjazny, pomocny i pełen poczucia humoru. Szkołę cechuje pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja oraz miła i pomocna ekipa. Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Napiórkowski! Zdanie egzaminu gwarantowane :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Blanka Różalska

Blanka Różalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam. Profesjonalne podejście i przyjemna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2021

Alicja Jaźwińska

Alicja Jaźwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, w każdej sprawie można było dogadać się z instruktorem, doceniam elastyczność, punktualność. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Miła atmosfera, bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Michał Łukasiak

Michał Łukasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Bardzo mila atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Adrian Dziki

Adrian Dziki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Bardzo serdecznie! Zdane za Pierwszym

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2021

Mateusz Romanowski

Mateusz Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie przekazana wiedza teoretyczna i praktyczna oraz fantastyczni instruktorzy. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2020

Julia Sierhej

Julia Sierhej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz miła atmosfera, polecam :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2020

Ewelina Jurusik

Ewelina Jurusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mariusz,właściciel z wieloletnim doświadczeniem,to instruktor najwyższej klasy. Cechuje go pełen profesjonalizm,optymizm,poczucie humoru. Jedyna szkoła godna polecenia w okolicy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2020

Patryk Nasarzewski

Patryk Nasarzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2020

Alicja Blecha

Alicja Blecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale też wskazówki, które przydadzą się później, podczas samodzielnej jazdy. Przyjemna atmosfera podczas jazd pozwala bez stresu poznać samochód i nauczyć się podstaw płynnej i bezpiecznej jazdy. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2020

Karolina Hetmanek

Karolina Hetmanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. W szczególności chciałabym wyróżnić Pana Krzysztofa oraz Pana Mariusza, którym zawdzięczam swój pozytywny wynik egzaminu na Okęciu. Ogółem bardzo miła atmosfera, a każda jazda była czystą przyjemnością. Instruktorzy starają się dostosować pod kursantów co pozytywnie wpływa na końcowy efekt. Dodam, że jako niezwykle dociekliwa i burzliwie myśląca osoba uzyskałam odpowiedź na każde swoje pytanie. Dzięki temu czułam się 10 razy pewniej za kierownicą. Reasumując, uważam, że szkoła ta to trafny wybór za równo dla początkującego jak i osoby o średnich umiejętnościach jazdy, po długiej przerwie za kółkiem (tak jak w moim przypadku).

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.12.2020

Justyna Konopka

Justyna Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pan Mariusz to świetny instruktor stwarza przyjemna atmosferę, jest cierpliwy oraz wyrozumiały. Najlepsza szkoła w okolicy Pruszkowa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2020

Kuba Hańć

Kuba Hańć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam !!! Profesjonalni instruktorzy. Przyjemna atmosfera podczas jazd. Pomoc w załatwianiu spraw związanych z prawem jazdy nawet po zakończeniu kursu. Najlepsza szkoła jazdy Pruszkowie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2020

Bartek Janiszewski

Bartek Janiszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mariusz to fantastyczny instruktor, cierpliwy i wszystko tłumaczący od podstaw, zarówno przy zapisywaniu na kurs tak i na jazdach rodzinna luźna atmosfera. Polecam z całego serca! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2020

Marta Kowieska

Marta Kowieska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Warto tu uczyć się jeździć. Atmosfera podczas jazdy rodzinna i sprzyjająca nauce (zero stresu). Instruktorzy (jeździłam z p. Mariuszem i p. Emilem) uczciwi, cierpliwi, pogodni, a najważniejsze, że to nauczyciele z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Kacper Krause

Kacper Krause
Opinia zweryfikowana przez Facebook

10/10 gicior zdane za pierwszym razem, łatwo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.11.2020

Piotr Tomaszewski

Piotr Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z pełnym przekonaniem, bardzo dobra szkoło, super instruktor.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Ola Wiśniewska

Ola Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy z którymi przyjemnie spędza się czas. Wręcz rodzinna atmosfera przy załatwianiu wszystkich spraw związanych z prawem jazdy. Pomoc w załatwianiu spraw odnośnie prawa jazdy nawet po zakończeniu egzaminów. Najlepsza szkoła jazdy w okolicach Pruszkowa!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak