+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Grzegorz Pucek

Grzegorz Pucek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz święty instruktor ma wspaniałe podejście podejście do kursantów gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2021

Alicja Kurzawa

Alicja Kurzawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Egzamin zdany za drugim razem bezbłędnie! Pan Mariusz jest cudownym instruktorem dosłownie z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2021

Patka Przyborowska Tytoń

Patka Przyborowska Tytoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Pana Mariusza. Wreszcie zrozumiałam jak wykonywać łuk i górkę. Na jazdy przychodziłam z przyjemnością i czułam satysfakcję z jazdy. A Pan Mariusz miał ciężkie zadanie ze mną bo instruktor z poprzedniej szkoły jazdy praktycznie niczego mnie nie nauczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.04.2021

Juliusz Tybora

Juliusz Tybora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z Całego serca polecam! Super Organizacja i atmosfera. Prowadzący Pan Mariusz genialny człowiek i instruktor. Po skończonym kursie i zdanym egzaminie czuje się naprawdę przygotowany do jazdy samochodem. Naprawdę warto zainwestować ! Polecam gorąco !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.04.2021

Wiktoria Wawszczak

Wiktoria Wawszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po jazdach z Panem Mariuszem poczułam się pewna na drodze, mimo wcześniejszego stresu jazdą. Jeżeli ktoś szuka dobrej szkoły jazdy w Pruszkowie i okolicach, to zdecydowanie polecam wybrać OSK Napiórkowski.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.04.2021

Darek Kowalczyk

Darek Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Prawo jazdy zdane z pierwszym razem. Super ekipa, Instruktorzy i cały zespół. POLECAM, POLECAM ,POLECAM !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.04.2021

Wiktoria Brylińska

Wiktoria Brylińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Po trzech latach starań w innej szkole i dwóch (nieudanych) podejściach do egzaminu przyszłam na pięć spotkań i od razu umówiłam się na egzamin. Zdany :) Zupełnie inne podejście, naturalność, „normalność”. Ogromnie mili ludzie, warto było dojeżdżać na lekcje z Warszawy:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Mikołaj Warsztocki

Mikołaj Warsztocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam kurs na prawo jazdy u Pana Mariusza. W totalnie luźnej i bezstresowej atmosferze przekazał mi w bardzo ciekawy sposób całą wiedzę. Z niecierpliwością czekałem na kolejne jazdy. Absolutnie rekomenduję dla każdego kto chciałby w dobry sposób przygotować się do egzaminu lub podszkolić swoje umiejętności:) U mnie kurs u Pana Mariusza pomógł zdać egzamin bezbłędnie za pierwszym podejściem więc uważam że byłem doskonale do niego przygotowany:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2021

Patryk Gipsiak

Patryk Gipsiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, mają dobre podejście do osób początkujących. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2021

Jakub Krasucki

Jakub Krasucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, top atmosfera i nauka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2021

Emil Sobczyk

Emil Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Pan Mariusz świetny człowiek I instruktor, szybko nauczył jeździć. Profesjonalizm

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Piotrek Pawlina

Piotrek Pawlina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czas spędzony na kursach będę wspominał bardzo miło.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.03.2021

Kinga Oździńska

Kinga Oździńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Profesjonalne podejście i świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.03.2021

Marta Żaczyńska

Marta Żaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Pan Mariusz, cudowny człowiek i świetny instruktor. Polecam całym serduszkiem❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2021

Sebastian Kraszkiewicz

Sebastian Kraszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Miałem w szkole jazdy doszkalajace z Mariuszem i nie dość że był to bardzo miło spędzony czas to jeszcze zdałem egzamin! Bardzo polecam jazdy doszkalające z Mariuszem, zapewne również kurs w tej szkole nauki jazdy będzie samą przyjemnością.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2021

Kuba Włostowski

Kuba Włostowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Napiórkowskiego, ponieważ za sprawą rzetelnego przygotowania zarówno teoretycznego jak i praktycznego udało mi się zdać egzamin oraz zdobyć umiejętności, które pozwolą mi bezpiecznie poruszać się po drogach w przyszłości. Bardzo dziękuję za indywidualne podejście i poświęcony czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2021

Gabrysia Kiełbowska

Gabrysia Kiełbowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka i atmosfera. Polecam bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.03.2021

Dominika Kwiecińska

Dominika Kwiecińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy! Świetnie przygotowują do egzaminu a co najważniejsze bez stresu i w przesympatycznej atmosferze!! Jestem BARDZO zadowolona i z całą pewnoscią nie wybrałbym innej szkoły jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2021

Maciej Pociask

Maciej Pociask
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka i indywidualne podejście. Bardzo miła i swobodna atmosfera. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2021

Patriccio Prussardi

Patriccio Prussardi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka, pełen profesjonalizm za drugim razem zdany egzamin! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 23.02.2021

Marcin Platek

Marcin Platek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam naukę w szkole jazdy Napiórkowski! Jeździłem z Mariuszem i kilka razy z Krzysztofem, obydwaj zdecydowanie potrafią wytłumaczyć i nauczyć pewnej jazdy na drodze :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2021

Ola Borowska

Ola Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nailepsza szkoła na świecie. U instruktora Krzyśka pełen profesjonalizm i świetnie spędzony czas!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.02.2021

Lilia Baghdasaryan

Lilia Baghdasaryan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, po złych doświadczeniach w poprzedniej szkole jazdy miła odmiana :) świetna atmosfera, profesjonalizm i punktualność

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2021

Mateusz Rabiak

Mateusz Rabiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, super podejście do uczniów i miła atmosfera. Jazdy miałem z Panem Krzysztofem i jak najbardziej polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2021

Zuzia Zaborska

Zuzia Zaborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Mariusz to zdecydowanie instruktor z powołania. W czasie jazdy jest fantastyczna atmosfera, zero stresu, przy świetnym przekazaniu praktycznej wiedzy. Pan Mariusz jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, przyjazny, pomocny i pełen poczucia humoru. Szkołę cechuje pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja oraz miła i pomocna ekipa. Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Napiórkowski! Zdanie egzaminu gwarantowane :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Blanka Różalska

Blanka Różalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam. Profesjonalne podejście i przyjemna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2021

Alicja Jaźwińska

Alicja Jaźwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, w każdej sprawie można było dogadać się z instruktorem, doceniam elastyczność, punktualność. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Miła atmosfera, bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Michał Łukasiak

Michał Łukasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Bardzo mila atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Adrian Dziki

Adrian Dziki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Bardzo serdecznie! Zdane za Pierwszym

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2021

Mateusz Romanowski

Mateusz Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie przekazana wiedza teoretyczna i praktyczna oraz fantastyczni instruktorzy. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak